GLAVA

Glava leverer størstedelen av varene direkte på byggeplass. Logistikk er en viktig konkurransefaktor og levering direkte på byggeplass sørger for effektiv byggeplass-logistikk. Isolasjonen bestilles ofte av andre personer enn de som fysisk mottar varene på byggeplassen.

I en hektisk hverdag på en byggeplass er det derfor praktisk for varemottager å få en SMS kort tid i forkant av leveransen som viser hva som blir levert. Enten det er på en hytte på fjellet eller på en byggeplass i byen er det tidsbesparende for alle parter dersom varemottaket er planlagt. Tjenesten er blitt utelukkende positivt mottatt blant kundene.

«I en hektisk hverdag på byggeplass blir en SMS i forkant av leveransen svært godt mottatt av våre kunder» Terje Bredesen, Logistikksjef Glava AS

Hjemmeside: www.glava.no

1935

GRUNNLAGT

320

ANSATTE

1,6 milliarder

ÅRLIG OMSETNING

24 776 tonn

RESIRKULERT GLASS / ÅR

KORT OM LØSNINGEN

Mobilnummeret til varemottager registreres ved ordremottak. SMS’en sendes automatisk når ordren er utlevert og varene forlater Glava.

Glava bruker Streamserve til utskrift og distribusjon av forretningsdokumenter. Dokumentene overføres fra ERP-systemet IFS Applications som xml-filer. Skrivervalg og distribusjonsmåte (utskrift, e-post, etc) konfigureres i IFS pr dokument og er dynamisk dvs. avhengig av dokumentets innhold.

AUTOMATISERT SMS

SMS løsningen består av en server i DMZ som inneholder Streamserve Collector-arkivet med signerte følgesedler. Arkivet benytter Apache Tomcat database. I SMS’en som genereres er det #-taget URL til følgeseddelen som viser varene. Link Mobility leverer tjenesten for sending av SMS.

Hva kan vi hjelpe deg med?